Szappan vagy tusfürdő?
Krémfürdő.
szappan szárit,tusfürdő ugyszintén bár kevésbé,én az ilyen krémes fürdőakármiket szeretem,az tusfürdő és testápoló egyben,nem szárad ki a bőröm.
25/N
Tusfürdő!
Szappanoktól kiszárad a bőröm,na meg viszketek tőlük!
Száraz a bőröm, szappant nem használhatok, amúgy is a szappanok 90%-a nem alkalmas arra, hogy az egész testfelületedre használd, mivel tönkreteszi a bőrt.
200 ft-os Naturlandos mosakodókrémet használok.
a legtöbb tusfürdőtől kiütéseim lesznek (vagy nagy piros folt vagy kis piros pöttyök) viszketek tőlük és ilyen nyálkás érzést hagynak a bőrömön
a sima bolti szappanoktól kijön az ekcémám
így natúr szappanokat használok ami jó érzékeny bőrre is és általában színezék és illatmentes
nem tudom hogy egészségesebb e vagy jobb e csak ezt sikerült kitapasztalni az évek során
a Fa és Palmolive termékeket évek óta kerülöm és más márkákkal is óvatos vagyok
Én szappant használok, egyrészt jobban szeretem, mint a a tusfürdőt, másrészt lelkiismeret-furdalásom van a sok műanyag kupa miatt, amiben a tusfürdő van. :D
Bár tény, hogy elég kevés szappan vált be, de a kézműves szappanok sosem szárítanak, a Dove, a dm-es és Rossmannos babaszappanok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!