Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti hogy fürödtök? (zuhany...

Ti hogy fürödtök? (zuhany alatt lehetőleg) Mennyi tusfürdőt nyomtok a tenyeretekbe, mekkora területet mostok át vele egyszerre, stb?

Figyelt kérdés
Részletesen írjátok le kérlek, hogy hogy higiénikus szerintetek a fürdés. Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2013. júl. 10. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen hálós "pamaccsal" mosakodok, arra kevesebb tusfürdő kell, jobban habzik. Az elég az egész testemre lényegében, kivéve a lábamat, azt külön mosom. Plusz még intim lemosót és arclemosót használok.
2013. júl. 10. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az intimlemosó, arclemosó ostobaság, és felesleges kiadás. Ha rendesen letusolsz, akkor az arcod és az intim rész is tiszta lesz. Az egész testem egyszerre kenem be a tusfürdővel,m illetve a lábamra kell még.
2013. júl. 10. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én pont ellenkezően csinálom . Egyrészt tusfürdőt nem használok mert a legtöbben sls van ami a természetes zsírréteget leoldja. Én a kritikus pontokat szappannal mosom:hónalj lábfej mellkas, intim részen csak sima vizet használok, az arcomat is szappannal mosom. Alapból nekem érzékeny a bőröm így nem szoktam dörzsölni pl lábszárrészemet se semmivel kivéve ha vmilyen otthoni munka miatt láthatóan koszos lettem. Szóval én nem viszem túlzásba ezt a fürdést és nincs semmi bajom.
2013. júl. 10. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Második: a sima tusfürdő csíp az intim tájékon, az arcom meg pattanásos, ezért kell a speciális lemosó. Nagyobb ostobaság lenne egészségügyi problémákat okozni magamnak...
2013. júl. 10. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az intim lemosótól meg felborul a hüvelyflóra egyensúlya, és fertőzések melegágya lesz.

Az arclemosó indokolt lehet egyébként, mert a szappan szárít.

Én Baba szappannal mosom a hónaljam és alul, tusfürdőt használok a többire. Egy fél maroknyit (1 nyomás) higítok vízzel, magamra locsolom, szétkenem. Ez mindenhova elég.

Dove-ot használok, nekem az vált be, minden mástól nagyon száraz a bőrőm. Mondjuk csak Baba szappant és tusfürdőt, valamint naturkozmetikumot próbáltam, ja meg Níveát még régebben, ezektől nagyon száraz lett a bőröm.

Szerintem nincs olyan, hogy hogy higiénikus. Ha nem lapátolsz szenet, nem kell túlbonyolítani a dolgot, bármivel mosakodsz, elég tiszta leszel. Én nem szoktam dörzsölgetni magam.

2013. júl. 10. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában Nivea tusit használok és egy nagy maroknyi a mellkasra,csípőre,derékra,intimre,és a combomra.

Mindíg először bevizezem magam és útána mindíg a mellkasomat kezdem el habosítani útána a hasamat,derekamat stb..

Útána egy kismaroknyi a két karomra és a hónajamra,

majd két kicsike maroknyi a lábamra.

A hátamra megint egy maroknyi.

általában az intim területet hagyom a legvégére.

majd ha ezekkel megvagyok újra megcsinálom ezt a "rituálét" és végűl sima vízzel lemosom a sok habot és lerázom magamról a felesleges vizet majd még egy kicsit állok a zuhanyzóban hogy lecsepegjen a felesleges víz majd kiszállok és megtörölközök majd be krémezem magam,felöltözök,megfésülködöm,fogat mosok.

szerintem levehettétek hogy lány vagyok :)

2013. júl. 10. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!