Ti hogy fürödtök? (zuhany alatt lehetőleg) Mennyi tusfürdőt nyomtok a tenyeretekbe, mekkora területet mostok át vele egyszerre, stb?
Az intim lemosótól meg felborul a hüvelyflóra egyensúlya, és fertőzések melegágya lesz.
Az arclemosó indokolt lehet egyébként, mert a szappan szárít.
Én Baba szappannal mosom a hónaljam és alul, tusfürdőt használok a többire. Egy fél maroknyit (1 nyomás) higítok vízzel, magamra locsolom, szétkenem. Ez mindenhova elég.
Dove-ot használok, nekem az vált be, minden mástól nagyon száraz a bőrőm. Mondjuk csak Baba szappant és tusfürdőt, valamint naturkozmetikumot próbáltam, ja meg Níveát még régebben, ezektől nagyon száraz lett a bőröm.
Szerintem nincs olyan, hogy hogy higiénikus. Ha nem lapátolsz szenet, nem kell túlbonyolítani a dolgot, bármivel mosakodsz, elég tiszta leszel. Én nem szoktam dörzsölgetni magam.
Általában Nivea tusit használok és egy nagy maroknyi a mellkasra,csípőre,derékra,intimre,és a combomra.
Mindíg először bevizezem magam és útána mindíg a mellkasomat kezdem el habosítani útána a hasamat,derekamat stb..
Útána egy kismaroknyi a két karomra és a hónajamra,
majd két kicsike maroknyi a lábamra.
A hátamra megint egy maroknyi.
általában az intim területet hagyom a legvégére.
majd ha ezekkel megvagyok újra megcsinálom ezt a "rituálét" és végűl sima vízzel lemosom a sok habot és lerázom magamról a felesleges vizet majd még egy kicsit állok a zuhanyzóban hogy lecsepegjen a felesleges víz majd kiszállok és megtörölközök majd be krémezem magam,felöltözök,megfésülködöm,fogat mosok.
szerintem levehettétek hogy lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!