Miért szeretek mostanában sírni?
Figyelt kérdés
Sok rossz dolog történik velem mostanában. És most a kedvenc időtöltésem az hogy megnézek egy szomorú filmet és sírok. Mindig megkönnyebbülök ha sírok és ez jó.2013. júl. 10. 11:43
1/4 anonim válasza:
Saját magadnak megválaszoltad.
"Mindig megkönnyebbülök ha sírok és ez jó."
2/4 anonim válasza:
pont ezért szeretsz, mert megkönnyebülsz tőle. A sírás sokszor valóban gyógyít, kijön vele a fájdalom is... Én is szoktam ilyet, ha nagyon szomorú vagyok, és magától nem jönnek a könnyek, csak érzem, hogy feszít...
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. júl. 10. 19:41
4/4 anonim válasza:
Ahogy a többiek is mondták. :-))
Jó, ha meg tudsz könnyebbülni! Nekem nem megy, sokszor még sírni sem tudok. :S Pedig nekem is bőven lenne okom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!