Amióta vége a sulinak nem tudok aludni?
Sziasztok
Este nem tudok aludni, max néha-néha sikerül elaludni 7-8 órakkor 3-4 órára.. de ez így nem megy mert nem vagyok álmos se este se reggel. Ha álmos is lennék nem tudok aludni valamiért. segítsetek kérlek nem bírom már :( 15/f
Nem lehet, hogy azért, mert mióta vége a sulinak csak döglesz otthon? Mert ha nem csinálsz semmit nappal akkor nem fáradsz le. Ha pedig fáradt vagy akkor könnyebben el tudsz aludni! Azt javaslom, hogy napközben sportolj valamit vagy sétálj, esetleg haverokkal valami programot szervezhetsz, stb, stb....
Ha napközben is aktív vagy és sokat mozogsz mint pl. suliidőben és mégsem tudsz elaludni, akkor próbáld azt, hogy valami filmet nézel, lehetőleg sötétben. Ha vége a filmnek, akkor azonnal feküdj le aludni, nekem ez általában segít! Vagy én sötétben szoktam Xbox-ozni is szóval ha végzek akkor egyből ágyba! De az is volt már, hogy bealudtam játék közben... (Fifával játszottam, a focistám ott állt egy helyben egy csomó ideig, aztán arra keltem fel, hogy hangos zene szól. XD) Vagy meleg, mézes tej alvás előtt.
Remélem tudtam segíteni!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!