Glinko Biloba - volt aki szedte es ellenkezo hatasa volt a tanulásnál, mint ha gatolta volna (olvastam a tananyagot es az elott mielott bevettem volna jobban ment a tanulas, miutan bevettem mintha bebambultam volna)?
Figyelt kérdés
Jamiseon a gyarto
a Wallmark nal nem tapasztaltam ilyet,pedig a Jamieseon amerikai bio cuccokat arul
2013. júl. 5. 12:25
1/3 anonim válasza:
Egy gyógynövény hatása a testedre vagy előnyös, vagy hátrányos. Mire fel ettél ginko-t? Gyógynövényeket nem eszünk 'csak úgy'. Nagyon rossz szokás, én tudom hogy nem értek hozzájuk, nem kísérletezgetek velük, hanem ha panaszom van, akkor szakértőhöz fordulok. Ami egyszer, egy adott állapotban előnyös hatású növény, arra később nem biztos, hogy szükséged van.
Ennek értelmében lehet kedvezőtlen a hatása, tudtommal, elvileg.
2/3 A kérdező kommentje:
2013. júl. 5. 14:39
3/3 anonim válasza:
Értem én, csak nekünk érdekes felfogásunk van növényekről. Egyértelmű pozitív hatásokat tulajdonítunk 1-1 növényhez. Holott egy gyógynövény szakértő nem is így kezeli a gyógynövényeket, keleti növény a ginkgo, azt kell megnézni hogy keleti gyógyászatban hogyan használják! Legalábbis javaslom ezt én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!