Anorexia? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anorexia? Segítség kéne .15 éves vagyok . Miután az apám lemondott rólam kénytelen voltam anyámmal élni. Nos, vele az élet maga a pokol hónaponként vagy új barátja . A suliban csúfolni kezdtek a sólyom miatt. Akkor 180 cm-es és 60 kg voltam. Most rá egy évre 180 cm és 45 kg vagyok . Nem tudok meg enni egy szendvicset anélkül, hogy ne öklendeznék . Mivel ezt nem nagyon bírtam vagdosni kezdtem magam de még így sem figyelt rám senki:s Segítség kell.2013. júl. 4. 18:23
1/4 anonim válasza:
Kérlek, fordulj mihamarabb orvoshoz! Ígérd ezt meg nekem! Nehéz lesz, de hidd el, hogy meg tudod csinálni!
2/4 A kérdező kommentje:
még is hogyan ? Senkit sem érdeklek ..és nem tudom hova kéne mennem ...
2013. júl. 4. 18:34
3/4 A kérdező kommentje:
súlyom*
2013. júl. 4. 18:44
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem a sulidban biztosan van iskolapszichológus, keresd fel őt, vagy a háziorvosodat. Sajnos segítség nélkül nem sok esély van a gyógyulásra (saját tapasztalat). Akik csúfoltak régebben, azokkal ne foglalkozz, mert nem hiszem h 180cm/60kg kövér... csak az irígység beszélt belőlük! Engem is sokan csúfoltak, úgyhogy teljesen megértem, hogy el voltál keseredve és a fogyásba menekültél, de nem éri meg tönkretenni az életedet néhány rosszakaró miatt :) A vagdosással sajnos semmit sem érsz el, pillanatnyilag enyhülhet a bűntudat,de ha maradandó vágásokat ejtesz, később szégyenkezni fogsz miatta. Próbálj meg kis adagokat enni naponta többször, egészséges ételeket (húst, zöldségeket, gyümölcsöket) és kezdj el valami kímélő sportot (pl. úszás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!