Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anorexia? Mit tegyek?

Anorexia? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anorexia? Segítség kéne .15 éves vagyok . Miután az apám lemondott rólam kénytelen voltam anyámmal élni. Nos, vele az élet maga a pokol hónaponként vagy új barátja . A suliban csúfolni kezdtek a sólyom miatt. Akkor 180 cm-es és 60 kg voltam. Most rá egy évre 180 cm és 45 kg vagyok . Nem tudok meg enni egy szendvicset anélkül, hogy ne öklendeznék . Mivel ezt nem nagyon bírtam vagdosni kezdtem magam de még így sem figyelt rám senki:s Segítség kell.

2013. júl. 4. 18:23
 1/4 anonim válasza:
Kérlek, fordulj mihamarabb orvoshoz! Ígérd ezt meg nekem! Nehéz lesz, de hidd el, hogy meg tudod csinálni!
2013. júl. 4. 18:32
 2/4 A kérdező kommentje:
még is hogyan ? Senkit sem érdeklek ..és nem tudom hova kéne mennem ...
2013. júl. 4. 18:34
 3/4 A kérdező kommentje:
súlyom*
2013. júl. 4. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a sulidban biztosan van iskolapszichológus, keresd fel őt, vagy a háziorvosodat. Sajnos segítség nélkül nem sok esély van a gyógyulásra (saját tapasztalat). Akik csúfoltak régebben, azokkal ne foglalkozz, mert nem hiszem h 180cm/60kg kövér... csak az irígység beszélt belőlük! Engem is sokan csúfoltak, úgyhogy teljesen megértem, hogy el voltál keseredve és a fogyásba menekültél, de nem éri meg tönkretenni az életedet néhány rosszakaró miatt :) A vagdosással sajnos semmit sem érsz el, pillanatnyilag enyhülhet a bűntudat,de ha maradandó vágásokat ejtesz, később szégyenkezni fogsz miatta. Próbálj meg kis adagokat enni naponta többször, egészséges ételeket (húst, zöldségeket, gyümölcsöket) és kezdj el valami kímélő sportot (pl. úszás)
2013. júl. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!