Ugye elmúlik hamarosan? Fülprobléma.
arcüreggyulladásom és középfülgyulladásom van már majdnem 2hete.. 2napja voltam fülorrgégészeten aztmondták miután belenéztek a fülembe h lassan de gyógyul.. fujjam sokat az orrom és szedjem a gyógyszert és hamarosan rendbe jön teljesen..(amikor elözsör voltam mert fájt a fülem volt hallásvizsgálat is)
tegnap este azonban nem tudom hogy van-e összefüggés de vérzett az orrom..
ma reggelre pedig bedugult a fülem és még mindig nagyon kellemetlen.. tegnap ilyen problémám nemvolt.. most mivel be van dugulva kevésbé hallok jól.. tgenap az orvos nem talált semmi bajt..
akkor mikor mulik már el végre?? ugye nincs komolyabb bajom?
A vese bejárati kapuja a hallás. Ha romlik a hallása,vagy bármilyen trauma éri a hallórendszert,esetleg váladékozni kezd a fülünk,mindebben a vese a vétkes. Mielőtt orrfülgégészhez fordulnának,fordítsanak több figyelmet
veséjüknek.Ugyanis a hallás romlása egyenes kapcsolatban áll a vese funkciójával.
Tanácsos a Kalcium szedése a kalcium-háttér fenntartása céljából. Különösen vonatkozik ez azokra,akiknek gondjaik vannak a veseműködéssel.Azoknak az embereknek,akik problémáik vannak a hallással,szilárdítani kell a kalcium-hátteret. 17-19h között ajánlatos a napi kalcium szükségletet bevinni a szervezetbe.(Cordycepsz,Gai-bao szedése javasolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!