Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fülprobléma. Valaki tud segiteni?

Fülprobléma. Valaki tud segiteni?

Figyelt kérdés

Tegnap részt vettem egy kis kiránduláson a Magas-Tátrában.Fölmentünk 2600m magasba....és ahogy jöttünk lefelé a felvonóval iszonyatosan bedugult a fülem.És bizony elég keményen hasogatott bele.Aztán féluton kidugult....gondolom a melegtől a kocsiban...majd megint vissza.

Aztán már este mire hazaértem jobb lett ma meg mintha nem is lenne a jobb fülem egyáltalán de a bal fülem mintha még nem lenne 100%os.

Ha rágózok, vagy eszek, vagy mozgatom az áálkapcsom olyan furán áramlik a levegő. Nem fáj olyan mintha lenne benne valami, de tuti nincs. Egy picit még a másik fülemen is érzem de az már jól van...de ezt nem értem elég idegesitő. Nem zúg, nem fáj, hallok is rendesen, csak olyan furcsa.

Ha a fogaimat is összekocogtatom, meg főleg rágásnálbent olyan fura érzésem támad, olyankor a hallásomat is mintha nagyon picit tompitaná.

Nagyon beijedős vagyok....kicsit meg is voltam fázva a napokban, de nem tudom mitől lehet.

Szerintetek várjak?Még mindig a magasságtól lehet?Aztán majd elmulik?

Vagy vegyek fülcseppet?

Mintha nem jól menne be a levegő...el se tudom normálisan magyarázni:)Kibirható de zavaró....

Volt már igy valaki?

22L

2010. okt. 18. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg a nátha miatt a fülkürtöd nem működik rendesen. Valami orrsprayt vegyél, az elvileg segít.
2010. okt. 18. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyomásváltozás... Van aki érzékeny rá, üdv a klubban, el nem tudom képzelni mi lesz, ha egyszer repülőre ülök. :D Tátrában nekem is voltak bajaim, majd elmúlik, inkább ne piszkáld, ha pár nap alatt sem javul, akkor nézz el orvoshoz.
2010. okt. 20. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!