Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a kövér emberek...

Igaz az, hogy a kövér emberek nem fáznak annyira a hidegben? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 14:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
amúgy, az ilyen érzékelő receptorok nem a bőrben vannak? És ha valaki kövér, attól még a bőrén ugyanúgy éri a hideg, tehát fázni fog
2009. okt. 15. 15:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez keringéstől is függ. szóval ha egy kövér embernek rossz a keringése fázhat, főképp a végtagjai. És fordítva bárkinél.
2009. okt. 15. 15:40
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen,ebben tuti lehet valami. Nekem már 25 fok alatt hideg a kezem, mert rossz a vérkeringésem.

Megvan a következő kérdésem: Mit lehet csinálni rossz vérkeringés esetén? :)

2009. okt. 15. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
vannak jógagyakorlatok kifejezetten erre, meg gondolom a rendszeres testmozgás sem árt:)igazából ez a keringéses dolog adottság kérdése szerintem, én is elég fázós vagyok, bár vékony is:/
2009. okt. 15. 23:39
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
függ több mindentől, de tény, hogy ettől is. Ismerek lefogyott régebben kövér embert és most arra panaszkodik, hogy fázósabb lett
2009. okt. 16. 09:50
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Hát én se vagyok éppen vékonyka... -.-' Már megint ez az általánosítás, könyörgöm...! Aki 40kg-nál több, az kövér, neki egy szva ne legyen, és már nem is fázhat mert hát neki úgyis ott a zsírja, majd melegíti mint vmi rozmárt?! :/

És igen. Én is fázós vagyok. ^.^

2009. okt. 16. 12:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
En mig nagyon kover voltam nem voltam fazos, most sem vagyok vekony de sokat fogytam, es mozdulni nem birok ugy fazom ott ahol masok meg sem erzik.
2009. dec. 2. 06:48
 18/18 anonim válasza:
0%
Ekkora hülyeséget!!A bőrünk ugyanaz!Ja,a szél kirepíti a beleinket!Mintha a kövérek földönkívüliek lennének!
2010. máj. 4. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!