Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a kövér emberek...

Igaz az, hogy a kövér emberek nem fáznak annyira a hidegben? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 14:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Azért mert több a zsír a testükön és az szigetel,melegebben tart:))mi igy tanultuk bioszon:P
2009. okt. 15. 14:32
 2/18 anonim ***** válasza:
62%

igaz, melegíti őket a zsír

a fókákon és a jegesmedvéken is nagy zsírpárnák vannak

2009. okt. 15. 14:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. okt. 15. 14:42
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
igen pontosan.azért mert melegíti a hája és a zsírja :)
2009. okt. 15. 14:50
 5/18 anonim ***** válasza:
63%
ekkora hülyeséget!! Én kövér vagyok,és nálam nincs fázósabb ember a földön szerintem!!
2009. okt. 15. 14:58
 6/18 A kérdező kommentje:

Na most akkor mi van? :)

Köszi a te válaszodat is.

2009. okt. 15. 15:09
 7/18 anonim ***** válasza:
61%

Ez egy baromság!!!! Én is kövér vagyok,és mindig majd megfagyok,a párom vékony, ő meg nem fázós.

Ez megint olyan kérdés, hogy a kövérek nem is emberek,vagy talán ufók???Ébresztő!!!!

2009. okt. 15. 15:11
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Sziasztok! én sem értek egyet abban,hogy a kövérek nem fáznak.Sajnos 160cm magasságomhoz 89 kg vagyok.Ez még finoman is úgy mondják,hogy túlsúlyos..

Igen,kövér vagyok,és bizony nagyon fázós is..Például ha bejön a hideg,én egészen tavaszig hálózoknit is használok,mert fázik a lábam!Télen általában amit hordok:

melltartó,rá trikó,majd egy vékony hosszú ujjú póló.erre felveszek egy vékonyabb pulóvert,és egy mellényt.Vagy vastag pulcsi és akkor nem kell mellény.Vastag harisnya a nadrág alá kötelező..A kabát jó vastag legyen.nem számít,hogy még kövérebbnek látszom,csak ne fázzak.Sapka,kesztyű,sál kötelezően hordok.És még így is szoktam fázni...Én még nyáron is mindig cipelek magammal egy kardigánt,hátha este fázni fogok alapon:)

Szóval a kövérek is tudnak fázni nem is akárhogyan...

2009. okt. 15. 15:17
 9/18 A kérdező kommentje:

Ne érts félre nem akartam ezzel senkit megbántani.

Régen én is kövér voltam 162cm/74kg amikor kisbabám volt. Úgy emlékszem, hogy abban az időben nem voltam olyan fázós /meg kövérségem előtt sem/mint most 48 kg-val.

Azért tettem föl a kérdést, hogy van-e benne valami.

2009. okt. 15. 15:18
 10/18 A kérdező kommentje:

Szóval úgy tűnik nincs kapcsolat a kettő között.

Köszi a válaszokat

2009. okt. 15. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!