Mennyi idő alatt lehet hozzászokni a 18 fokos hőmérséklethez?
Vegyél fel pulcsit! Pár hét alatt megszokod. Mi majdnem megőrültünk, mikor Csabáról Győrbe költöztünk, mert itt mindenki úgy fűt, mint az őrült. Tényleg 23 fokok vannak, mit a csecsemős házban. Még a munkahelyen is. Szerintem mozgáshoz 18 fok, üldögéléshez 20 fok az ideális. Persze, nem pólóban, hanem pulóverben. Ha fázol, a kedvedért felcsavarhatjátok 20 fokra,, de ennél több nem is egészséges. Érdemes megszoknod! De: trikó, meleg zokni, pulcsi. És persze, ha csak üldögélsz, akkor hűvösnek érezheted, esetleg még egy mellény, vagy takaró elkél. Ha mozogsz, én nem hiszem, hogy fázol!
Most kicsit mindenki fázik, nagyon meleg volt múlt héten még. Nem volt idő átállni. De az a jó, néha kell kicsit fázni, mert akkor a barnahájunk aktiválódik, és ez azért jó, mert akkor nem fogunk olyan könnyen elhízni.
Mégis, ha neked ennyire kellemetlen, csavarjátok feljebb! Szólj, hogy nem lenne-e baj, ha feljebb vennéd, mert te megszoktad a meleget.
De ne 24-re, mondjuk 21-re!(Az is csak gyerekeknek kell amúgy)
Éjszaka tökéletes az, sokkal egészségesebbek lesztek, éjjel ne húzd fel!
Egy barátunk egész életében asztmás volt, de a kórházakat járta, úgy, most megnősült, külön költöztek, és levették a fűtést(mert anyuja túlfűtött: beteg a gyerek) Hát: 30 éves szenvedés ért véget. Egyszerűen nem jön ki az asztma!
A meleg nagyon finom tud lenni, de hozzászoksz, és egyre több kell! Ez amit ők tartanak, egészségileg indokolt, és nagyon hamar meg lehet szokni, és ugyan olyan komfortosan fogod érezni magad, mint otthon. Sőt, az lesz rossz nemsoká, amikor hazamégy.
köszi a választ!Igen, én is arra gondoltam, hogy kicsit tornázok, meg mikor főzök, akkor nem fázom, szóval majd többet főzök.... :)
És majd azzal vigasztalom magam, ha kicsit kiakadnék, hogy legalább nem hízom így, ha hűvösebb van....:)
Amúgy mikor elköltözünk és megszületik a pici babánk, akkor sem érdemes felvenni 23-24 fokra?De nem fázik nagyon a pici 21 fokba, mikor hazajövünk a kórházból?
köszi....szerintem én is ilyen vagyok, ezért nehéz a 18 fok...így tényleg nézni lehet...
De azért remélem kicsit hozzászokok, és megbeszélem, hogy vegyük fel kicsit a tüzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!