Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék hozzászokni?
Félsz az intimitástól.
Hát a hogyan szüntesd meg-et sajnos nem tudom.
Majd idővel jönni fog magától, hogy azt érzed oda akarsz bújni hozzá, meg akarod puszilni/simogatni/csókoni!ölelni... :)
20L
20l vagyok megint
ja, hát úgy érthető, ha nincs különösebb érzelem/tetszés az egyén felé a puszira, stb, hogy miért nem megy. Mert nem akarod. Az nem probléma. Főleg, ha közben bekavar,hogy van valaki, aki tetszik, és gondolsz rá. Ő meg nem.
Majd ha elmúlik ez, hogy tetszik az a srác, tehát lezárod a dolgot, és lesz olyan, aki tetszik majd és te is neki, és ő kéri, hogy öleld meg, na olyannál könnyebb lesz, még kérni sem kell majd.
Vagy tudtára hozod a kiszemeltnek, hogy tetszik neked, vagy próbálj meg elfelejteni, mert csak a saját idődet vesztegeted.. Sajna tudom milyen, én is voltam hasonló helyzetben.
Én szeptemberben megismertem egy srácot, 5 km-re lakunk egymásól az apja a mamám szomszédja,még is csak rá 7 hónapra találkoztunk,addig ismerkedtünk.
Igaz,hogy nekem volt barátom de még csak 1 hete.
Az erődben találkoztunk,mert fesztivál volt,kazamatákba mászkáltunk és öszefutottunk velük.
Én se vagyok egy nagyon pasizó csaj,eddig 1 barátom volt akivel ölelkeztem meg puszi stb.
De ő odajött és megölelt,én is megöleltem,mondta,hogy adjak neki puszit és jött magától,majd elmentünk és felhívott,hogy utánam jön, nem hagy elmenni.
Utánnam jött, és mondta h öleljem át és úgy menjünk stb.
Visszamentünk az előtte lévő helyre, és ott is puszilgatott,felemelt stb. és mondta,hogy megakar csókolni,mondtam,hogy barátom van, tiszteletben tartotta, majd rá 1 hetére megint találkoztunk,de ezt már megbeszélve, addigra nem volt már barátom, de a fiú nem lépett semmit, helyette elment 2 csajjal,és hogy én sz@rtam le,mert nem mentem utánna. Hát megállt bennem az ütő.
Rájöttem,hogy amikor először találkoztunk már volt benne pia, és bennem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!