Mennyit fogok még nőni? Vagy fogok még?
Figyelt kérdés
Csak azért mert nem akarok már. 206 cm vagyok. 18 leszek és fiú vagyok.2013. jún. 21. 09:42
2/6 anonim válasza:
renélhetőleg nem, viszont ha valami rendellenesség miatt nötél eddigis ekkorára akkor sajnos még nőhetsz tovább. Akiknél ilyen probléma ott épp az is egy tünet hogy soha nem fejeződik be a növés. Én kivizsgáltatnám azért főleg akor ha még mindig nősz. Ha nem nöttél az utobbi pá évben akkor már nem is fogsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Mindig is magasabb voltam sokkal a többieknél de nem hiszem, hogy valami bajom lenne. Nem tudom, hogy nőttem-e mert mindig mindenhol mást mérnek. Tegnapelőtt itthon 206 voltam, 1 hónapja 208 voltam az orvosnál, azelőtt 203.
2013. jún. 21. 09:58
4/6 anonim válasza:
az igen,arra mondjuk kíváncsi lennék hogy hogyan lettél ekkora :D
Sportoltál,nyújtottál gyerekkorodban?
Vagy ettél valami ételt huzamosabb ideig?
5/6 A kérdező kommentje:
Csak fociztam szóval szerintem magamtól :D de kb 1 fejjel mindig magasabb voltam az osztálytársaimnál és nyolcadikos koromban kezdtem el ennyire nőni.
2013. jún. 26. 10:08
6/6 animefan98 válasza:
Én is így vagyok vele csak nem ennyire 14 évesen 180+ pár centivel és még nőni is fogok én örülök neki. De kosarazáshoz kell is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!