Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyit fogok még nőni? Vagy...

Mennyit fogok még nőni? Vagy fogok még?

Figyelt kérdés
Csak azért mert nem akarok már. 206 cm vagyok. 18 leszek és fiú vagyok.

2013. jún. 21. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokat már nem.
2013. jún. 21. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
renélhetőleg nem, viszont ha valami rendellenesség miatt nötél eddigis ekkorára akkor sajnos még nőhetsz tovább. Akiknél ilyen probléma ott épp az is egy tünet hogy soha nem fejeződik be a növés. Én kivizsgáltatnám azért főleg akor ha még mindig nősz. Ha nem nöttél az utobbi pá évben akkor már nem is fogsz.
2013. jún. 21. 09:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindig is magasabb voltam sokkal a többieknél de nem hiszem, hogy valami bajom lenne. Nem tudom, hogy nőttem-e mert mindig mindenhol mást mérnek. Tegnapelőtt itthon 206 voltam, 1 hónapja 208 voltam az orvosnál, azelőtt 203.
2013. jún. 21. 09:58
 4/6 anonim válasza:

az igen,arra mondjuk kíváncsi lennék hogy hogyan lettél ekkora :D

Sportoltál,nyújtottál gyerekkorodban?

Vagy ettél valami ételt huzamosabb ideig?

2013. jún. 26. 02:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak fociztam szóval szerintem magamtól :D de kb 1 fejjel mindig magasabb voltam az osztálytársaimnál és nyolcadikos koromban kezdtem el ennyire nőni.
2013. jún. 26. 10:08
 6/6 animefan98 válasza:
Én is így vagyok vele csak nem ennyire 14 évesen 180+ pár centivel és még nőni is fogok én örülök neki. De kosarazáshoz kell is.
2013. aug. 3. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!