Körömgombával (nagylábujj) mit csináljak? Mi a jó praktika?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom, hogy már volt 8000 ilyen kérdés, vissza is olvastam többet, mégis érdekel, hogy szerintetek mi a leghatásosabb.
Ecetes víz, ezüst kolloid, diófalevél tea, canesten ecsetelő, van valami nailner vagy mi?
Válasszak ki egyet és kezeljem azzal? Vagy több mindent lehet egyszerre? Hogy hatásosabb?
2013. jún. 18. 19:22
1/3 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz. A gomba fajtájának megfelelő, szájon át szedhető gyógyszer + helyi kenőcs a legbiztosabb módszer.
2/3 anonim válasza:
Sajnos nekem is gombás lett a köröm a nagylábujjamon. Castellani oldattal ecsetelem, de nekem sajnos párosul azzal, hogy sikerült egy bútor alá rúgni úgy, hogy fölszakadt. Úgyhogy én alá is cseppentek a körömnek belőle. Én amíg lehet, nem megyek vele orvoshoz, mert ugyanez a körmöm volt már gombás vagy 3 éve, és kb. 20.000 Ft-ba került, mire kikezelte egy magándoki. Tablettát szedtem 3 hónapig , meg ecsetelővel kezeltem. Szerintem ez valahol az immunrendszer gyengeségét jelzi, most vitaminokat is kezdtem szedni. De amúgy az ecetes víz is jó, főleg, ha tudsz teafaolajat is belecsepegtetni.
3/3 anonim válasza:
sok megoldás van, persze nem mindenkinek jó, ami a másiknak hó volt.
szóval próbálj ki egyet azt csináld végig. aztán ha nem jön be akkor jön a következő.
én így jutottam el a nailner stift-ig, ami nekem tök hatásos, persze kitartó vagyok, mert azért ez 2-3 hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!