Lesz vmi bajom késöbb? (nem elmebaj, az már megvan most is)
Figyelt kérdés
Kb. 3 éves lehettem amikor rájöttem h a körömlakklemosótól szédülök,meg szerettem is az ilyen festék meg bezin szagot. Nem szipuztam gyakran,csak ha épp elérhető volt számomra valami festék,körömlakk,beznin vagy vmi higitó szagú műanyag. Néha észrevették a szüleim meg a nővérem h szagolgatom a festéket,olyankor mindig mondták hogy ne csináljam mert fájni fog a fejem meg beteg leszek. Először kb. 8 évesen fájdult meg a fejem a sziputól (kinai boltban vett hibajavitó folyadék volt). 13 évesen kb. naponta szipuztam,körömlakkal festettem 1 csikot 1 papirra amit aztán cigi formába tekertem és szivtam,beraktam a számba,orromba...ez igy ment kb.1 évig aztán éreztem h ez igy nem lesz jó,gyakran fájt a fejem,fáradt voltam és féltem h a jegyeim is szarok lesznek. Lefogytam 50ről 43kgra,gyakran hasmenésem volt. De nem vett rajtam észre senki semmit szerencsére. Azóta eltelt 6 év,elvégeztem a gimit és most is minden jól megy,nem lettem hülyébb vagy vmi,de a látásom az ritka szar lett,de nem tudom hogy ennek lehet e köze hozzá és nagyon gyakran fáj a fejem. Szerintetek lehet vmi bajom? :D2013. jún. 16. 21:03
1/1 poiu válasza:
"De nem vett rajtam észre senki semmit szerencsére." Ez balszerencse, előbb kaptál volna segítséget.
Látásproblémát okozhat (elsősorban enyhe színtévesztést), de ennyi év után valószínűtlen, hogy ez legyen az ok. De ha gyorsan (mondhatnám látványosan) romlik a látásod, akkor irány a doki egy rendes kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!