Fordult már elő veled olyan, hogy egyáltalán nem érezted a karodat?
Többször ébredtem arra,hogy szinte egyáltalán nem érzem a karom.Kiment belőle a keringés,és a másik karommal kellett arréb raknom,mert mozgatni se tudtam.Nem tudom ez mennyire gyakori?Vagy mennyire veszélyes?
Miután kb 10 percig maszírozom,stb akkorra zsibog egy kicsit,rázogatom,és visszajön belé az élet.
Nekem volt ilyen, tegnap épp a lábammal, tök hülyén nézett ki, ahogy jártam.
Egyik barátom buli után részegen elaludt hülye pózban a medence szélén és úgy elzsibbadt a karja, hogy vagy két hétig nem tudott kezet fogni, a másikkal tartotta oda, meg rendesen orvoshoz járt. De tök jó volt, mert egyik helyről küldték a másikra, hogy menjen a balesetire, a balesetin meg kiröhögték, hogy mitől baleset az, hogy elaludta a karját. De tényleg nagyon sokáig nem érzett vele szegény.
én gyakran elalszom a lábam, a kezemet is sikerült már párszor...
egyszer éjszaka felültem az ágyban, mert éreztem, h vmi nincs rendjén, hirtelen két vmi odaütődött a törzsemhez. borzasztóan megijedtem, el akartam lökni őket, de vmiért nem mozdult a karom... ekkor rájöttem, h a 2 totál elzsibbadt kezem csapódott hozzám :'D
Velem is volt már ilyen, általában akkor van ilyen, ha a kezem a fejem felé emelem.Ugye, ha a kezed sokáig a szíved fölött tartod, akkor kiszáll belőle a vér.
Azóta nagyon igyekszem, hogy sose aludjak el ilyen pózban :P
Én ismerek egy manust, aki fakivágó, vagy efféle, és a sok láncfűrészhasználattól éjszakánként zsibbad a karja...
Szegény reggelente úgy tartja a kezét, mint egy kutya, ami pitizik :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!