Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitcsináljak vagy 1 hónapja...

Mitcsináljak vagy 1 hónapja leégtem ésmeg látszik a trikóm nyoma és holnap megyek strandra mitcsináljak? SOS

Figyelt kérdés
ATLÉTIKA VERSENYEN VOLTAM

2013. jún. 11. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Kend be magad naptejjel!
2013. jún. 11. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Eseteleg barnítókrémmel korrigálhatod,
2013. jún. 11. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp durván használj naptejet arra a részre, legalább 30-as faktort és rendszeresen kend. Nekem egy ilyen nyári leégés nyoma kitartott következő évig.
2013. jún. 11. 15:14
 4/8 A kérdező kommentje:
ha be kenem magam naptejjel akkor holnapra elfog múlni?
2013. jún. 11. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
dehogy fog. Semmitől nem múlik el. De,ha nem kened magad ott,ahol fehér,le fog égni.
2013. jún. 11. 15:23
 6/8 A kérdező kommentje:
És ha ugy megyek ki napozni hogy be kenem naptejjel ott ahol leéget akkor a többi hozzá barnul?
2013. jún. 11. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, hozzáég.
2013. jún. 11. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Kend be mindenhol,de főleg ott ahol még fehér vagy. TALÁN nyár végére nem fog látszani színkülönbség. De nem a kenéstől. A kenés arra kell,h ne égj le még egyszer, a barnulást nem segíti elő.
2013. jún. 11. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!