Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most mitcsináljak? =S

Most mitcsináljak? =S

Figyelt kérdés

péntek éjjel megégettem a kezemet hajvasalóval...és másnapra vízhólyagos lett és szombat reggel elestem és kidurrant most meg hiányzik a kezemből egy bőrdarab ..xd most ragasszam le vagy hagyjam így "szabadon"?? én inkább leragasztanám hogy ne menjen bele kosz,de akkor lassabban fog gyógyulni nem..?

KÉP -> [link]

2012. jún. 10. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
velem is van csak én sajtreszelővel reszeltem le sikeresen a böröm xd ugy h hiányzik egy kis darab XD de nem ragasztottam le..lassan új bőr lesz rajta :D
2012. jún. 10. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:

1 vok

bár most nézem a képet ez jóval nagyobb mint az enyém.. akkor lehet egy ideig lekéne ragasztani..majd ha kicsit jobb lesz akkor meg levenni

2012. jún. 10. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
á, én pont ezt csináltam a tepsivel. ha otthon vagy ne ragaszd le, hadd szellőzzön, ha elmész, akkor ragaszd, nehogy belemenjen valami. nekem múlt hét kedden volt, és most kezd száraz seb lenni rajta, kitartás
2012. jún. 10. 18:23
 4/6 A kérdező kommentje:
jolvan koszi:-)
2012. jún. 10. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Aloe vera nedvével, vagy valamilyen A vitaminos kenőccsel kend be. Nappalra ragaszd le, éjszakára hagyd szabadon.A fürdésnél vigyázz, ne ázzon ki
2012. jún. 10. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:

okes koszi:)

nekem azt mondták hogy fürdésnél tekerjem be ilyen alufóliával vagy mivel nem tom a nevét de ilyen átlátszó izé xd

2012. jún. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!