Totál tönkrementek a körmeim, a hajam. Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Hajam olyan kis vékony szálú, semmilyen, körmeim meg töredeznek, és nagyon puhák. Kb egy hónapja ilyen.2013. jún. 8. 10:50
1/5 A kérdező kommentje:
ja, és még annyi, hogy 12 kilót fogytam az elmúlt négy hónapban, nem tudom, hogy az befolyással van-e rá.
2013. jún. 8. 10:56
2/5 anonim válasza:
FEltetlen orvosi kivizsgalas, mivel ennek tobb oka is lehet.
3/5 anonim válasza:
Mitől fogytál? Mert drasztikus fogyókúra is okozhatja ezeket, viszont ha láthatólag ok nélkül fogytál az meg orvosi eset és mindenképp kell a kivizsgálás mert nagyobb baj állhat a hátterében (nyilván ez is okozhatja a tüneteid). Ha szép lassú fogyás volt és nem kevesebb a súlyod ami a korodnak és nemednek megfelelő, akkor nem kéne gondot okoznia.
4/5 A kérdező kommentje:
én akartam lefogyni. kicsit át is estem a ló túloldalára, de azóta szedtem vissza pár kilót. viszont az tény, hogy nem étkezem valami egészségesen...
2013. jún. 8. 11:23
5/5 anonim válasza:
...ezek azok a kerdesek, amikor nincs eleg informacio ahhoz, hogy hasznos valaszt lehessen adni.
A fogyozasrol nem irtal, tehat itt hibat kovettel el, mivel lehet fogyni egeszseges etkezes mellett, rendszeres mozgassal, viszont te koplaltal kb. ezt okozhatja vitaminhiany, de verszsegenyseg is, ezert fordulj orvoshoz, aki megallapitja ennek az okat pontosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!