Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozhatja ezeket a tüneteket?

Mi okozhatja ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés
1 hete kezdődött hogy furcsa módon szédülne a fejem mintha beremegne.Általában ülök és lehajolok valamiért és utána fellállok mintha nem fororgó hanem ilyen furcsa imbolygást érzek a fejemben.De tegnap csak úgy ülve egyhelyben is éreztem mintha valaki fejbevágja a másikat és utána úgymond megszédül.Ezt a fajta érzést éreztem 5-10 másodpercig.Nagyon félek hogy agydaganat, Más is okozhat ilyet?
2013. ápr. 24. 13:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Szédülést okozhat a belső fülben található egyensúlyozásért felelős apparátus elváltozása/megbetegedése is.Ha a probléma gyakran előfordul,és régóta fennáll,első lépcsőként szerintem egy fül-orr-gégészt kellene felkeresned.Ha ő nem talál szervi okot a dolog mögött,valószínűleg tovább fog küldeni ideggyógyászatra.De akár vérnyomásesés is állhat a dolog mögött,nem szabad azonnal a legrosszabbra gondolni.(Az agydaganatnak akkor,amikor már olyan nagy,hogy fizikális tüneteket okoz,más tünetei is vannak.)
2013. ápr. 24. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!