Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni migrén ellen?

Mit tudok tenni migrén ellen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezer ilyen kérdés van, de nem bírom elolvasni őket, mert már a tünetek leírásától hányingerem van, egyszerűen utálom :-(. Aurás migrénem van, utána gyakran hányás, zsibbad a kezem, a szám, a torkom.

Mind átmeneti, mind tartós megoldás jó lenne.

2013. jún. 7. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz!
2013. jún. 7. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
A legújabb nyugati/!/ módszer a botox injekció, amivel blokkolják a fájdalomingerülti pontokat. Természetsen ezt külföldön teljesen ingyen kapja a beteg. Itthon pedig szenvedhet, mint az állat, senki sem törődik vele. Egy elvetemült migrénnél a gyógyszerek nem hatnak. Én tíz évvel ezelőtt egy műtéti megoldással gyógyultam meg. A felső szemhéj felett átvágták az izomcsoportokat, amelyek a fájdalmat közvetítették. Persze nem SZTK-ra, hanem saját zsebből 175 ezer forintért. A műtétet plasztikai sebész végezte.
2013. jún. 7. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:
menj el neurológushoz, ő fogja tudni mit irjon fel.
2013. jún. 7. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!