Apró pici bogarak mászkálnak a testemen meg az arcomon és nem tudom mik ezek. De már a . Kivan velük. Mik lehetnek?
Figyelt kérdés
Annyira picik, hogy alig lehet őket észrevenni, csak érzem amikor mászkálnak a bőrömön. Mintha lenne ilyen kis csápjuk és mintha a potrohuk sötét lenne és a feje, lábai és a csápja barna vagy vöröses lenne. nagyon picik. Azt mondták, hogy nem tetű.2013. jún. 4. 19:01
11/17 A kérdező kommentje:
Az az idegesítő, hogy még csak nem is voltam mostanában olyan helyen. Vagy 3-4 napja vágtam ki egy fát, de nem hiszem, hogy akkor jöttek volna.
2013. jún. 4. 19:43
12/17 anonim válasza:
ma 19:05 voltam
Egy rideg kis kukac vagy
komolyan nem értem mi a franc bajod van..
Segíteni próbáltam.
A rüh nem egy poén, bár ha te annak szánnád, akkor teljes gratulációm! ;)
Ráadásul ahogy leírtad ezt az egész kérdést...
Lehetnél értelmesebb is te 18éves IQ fighter.. ;)
13/17 A kérdező kommentje:
Most semmi kedvem nincs veled "veszekedni", mert most akad kisebb-nagyobb gondom ennél.. Nem mondtam semmilyen olyan dolgot ami rühre utalt volna és mondom, hogy semmi seb nincs a bőrömön és a rüh egyáltalán nem úgy néz ki, mint ahogyan én elvileg leírtam. Írtam volna, ha valami elváltozás lenne a bőrömön.
2013. jún. 4. 19:49
14/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy ingerült vagyok, de már elegem van belőlük.
2013. jún. 4. 19:57
16/17 anonim válasza:
Szia! Hasonló gondom van, megoldódott neked?
17/17 anonim válasza:
Valaki tudja mi lehet ez? Rájöttetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!