Konditeremtöl striák keletkeztek a testemen, oldalamon. Nincs erre valami megoldás?
Figyelt kérdés
szeretném folytatni az edzést, de mégiscsak fontosabb a böröm. Nem tudjátok mitöl keletkezik, melyik géptöl, feladattól? Én nem tudtam megállapítani.2012. nov. 20. 07:52
1/7 anonim válasza:
Ha fejlődésben vagy, akkor attól van. Elmúlni nem fog, csak halványodni. Viszont ha lány vagy, ne aggódj, mert ez semmit nem vesz el a szépségedből! :)
2/7 anonim válasza:
ilyen mellékhatásai vannak a konditeremnek? soha többet nem megyek...
én azt hittem, a hízás-fogyás miatt van a stira, és nem az épülettől, meg a gépektől.
3/7 anonim válasza:
A striák nem a konditeremtől alakulnak ki :D :D Mozgástól, erősítéstől változik a tested.. Van rá krém, nem kell aggódni. Én a karomra használtam reconstriát, az eltüntette, elhalványította a csíkokat. Próbáld ki.
4/7 anonim válasza:
Öcsém ugyanígy járt a konditerem miatt. Vettem neki reconstriát és már alig látszanak a csíkjai, meg azóta nem is lettek neki újak. Érdemes kipróbálni.
5/7 A kérdező kommentje:
Miközben használom a reconstriát gyúrhatok? Egyébként kösz a válaszokat
2012. nov. 28. 21:20
6/7 anonim válasza:
Persze gyúrhatsz közben, újabb striáid szerintem nem lesznek, ha használod.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké, kösz.
2012. nov. 29. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!