Nagyon ciki szerintetek? Mit fog gondolni az orvos? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy anyajegy az intim területemen. Nem rosszindulatú, semmi gond nincs vele, de nagyon zavaró és emiatt leszeretném vetetni, most, hogy jön a nyár. Csakhogy nem is tudom szőrteleníteni...mert ugye, ott van az a nagy anyajegy, és egyszerűen lehetetlenség ott szőrteleníteni...Szerintetek mit fog gondolni az orvos, ha meglátja, hogy tiszta szőrös vagyok ott? Emiatt nem merek odamenni...2013. jún. 4. 18:09
1/5 anonim válasza:
Az orvosnak tök mindegy, hogy szőrös vagy nem szőrös vagy odalent.
A lényeg, hogy tiszta legyél!
Nem ciki szőrösnek lenni!
2/5 anonim válasza:
nem mindenki borotválja le. a dokik meg már sok mindent láthattak. ezmiatt meg pláne nem kell szégyenkezned.
3/5 anonim válasza:
Mégis mit szólna? A szőr természetes dolog. Az, hogy most épp a csupasz p.na a divat.....
Az orvosok szerint spec. pont, hogy egészségesebb, ha az ember nem szedi le teljesen a szőrt.
Amúgy meg baromira nem érdekli.
4/5 anonim válasza:
Figyelj, ez egy természetes dolog, én is orvos vagyok és sose arra koncentrálok, hogy ki, hol és mennyire szőrös. Sok emberi testet láttak már, lehet, hogy találkoztak is olyan helyzettel mint a tiéd. Szóval nem kell ettől tartanod, nem lesz semmi gond :)
Gondolom ez nem nyugtat meg, de ha úgy döntesz, hogy mégis elmész, utána majd gondolj vissza erre a kérdésedre, hogy felesleges volt ettől tartani :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. jún. 9. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!