Lehet meleget rakni rá? Vagy gyulladás okozza, és akkor csak ártok vele magamnak?
Egy nyaki meszesedést állapítottak meg CT és röntgennel.
Most egy erős fájdalmat érzek a nyakcsigolyámnál, és a jobb
vállamban, ami kihat az egész kezemre. Előjegyzésre június 10-re fogadnak a reumán. Addig állati erős fájdalmaim vannak, és saját magam által beszerzett fájdalomcsillapítókkal tudom csak elviselhetővé tenni a fájdalmat. Ha meleg vizet engedek rá, akkor enyhül a fájdalom, de később visszajön. Ez gyulladás lehet, vagy porckopás. Szabad erre meleget tenni, vagy csak ártok vele? tizedikéig ki kellene bírnom valahogy, mert nem fogadnak sehol előjegyzés hiányában , hiába van nagy fájdalmam. Hogyan lehet csillapítani a fájdalmat addig? A tabletták nem használnak, tapasz és krémek szintén nem csillapítják a fájdalmat.
Ha valaki tudja a tuti módszert írja már le, mert annyira fáj, hogy itt szaladgálok már a szobában kőrbe- kőrbe, hátha elhagyom valahogy a fájdalmat.
Most tényleg sürgős segítségre lenne szükségem.
Szia! Először is sajnálom..
Nem vagyok benne biztos, de szerintem ez ilyen nyak-váll szindróma lesz, nyakból sugárzó fájdalom a karba! Ez semmiképp sem gyulladás, inkább az ideghez van köze. Szerintem semmivel sem ártasz, ami jól esik! Esetleg nincs a közelben valaki, aki meg tudna masszírozni? Az még nagyon jó lenne rá!
Már meg is masszíroztuk, és enyhült is egy rövid ideig, de utána még erősebb volt a fájdalom.
Például meleg fürdőbe mehetnék vele? Addig is enyhül a fájdalom.
Vagy hol fogadna egy orvos soron kívül. aki esetleg egy injekcióval elviselhetővé tudná tenni a várakozást tizedikéig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!