Szerintetek? Vakbél gyulladás
Figyelt kérdés
Pár hete elekzdett fájni a köldököm környékén, mondtam Anyumnak nem igazán izgatta a dolog.Egyiknap miután futok pár métert,tényleg keveset elkezd szúrni,fájni a jobb oldalam a csípőm és a köldököm közötti rész körül.
Anyumnak mondtam nem reagált semmi értelmeset.
Én utána olvastam és ezek is a vakbél gyulladás első jelei.
Nem tudom,hogy most olvasgassak tovább vagy mondjam elaz egész storyt Anyumnak vagy még is mit tegyek?
13/L (még a korom is megfelel a vakbélgyulladáshoz)
#vakbél-gyulladás #vakbél gyulladás jelei
2013. máj. 13. 18:20
1/3 anonim válasza:
Mérd meg a lázad,a hona aljadnál ,ha az 36-37 közötti értéket mutat akkor utána mérd meg a belső lázadat amit úgy tudsz megtenni hogy óvatosan de óvatosan lassan betolod a végbélnyílásodba de csak a végét!Ha ott ha az érték 37,7 nél alacsonyabb vagy annyi akkor nincs bajod.
2/3 anonim válasza:
1-2 percig hagyd ott a hőmérőt,ha nem digitálissal méred.
3/3 anonim válasza:
Hogy lehet Anyukád ilyen felelőtlen? Ha ő nem törődik Veled, szólj másik családtagodnak, vagy rokonodnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!