Borotválkozás-kiütések: Mit csinálok rosszul?
A következőképpen borotválkozom, nagyjából 3 naponta, kizárólag elektromos borotvával (Carrera):
Borotválkozás előtt forró vízzel átnedvesített ruhával megpuhítom a szőrt az aktuális területeken, majd ezt gondosan meg is törlöm. Ezután megtisztítom a borotvafejet (lefújom, letörlöm róla a kisebb szőröket). A sima fejjel leszedem a szőrt a bőrről,amennyit lehetséges, majd kinyitom a kihajtható fejet és azzal szedem le a maradékot. Ezután arcszesszel fertőtlenítek, lefürdök, és fürdés után hintőporral, esetleg sudocrem-mel,pimafucort krémmel bekenem. Az esetek többségében a következő napokban kiütések jelennek meg, és azokat akármivel kenem nem tudom eltüntetni. Mit csinálok rosszul? (Sokat nem tudok a borotválkozásról, önálló kísérletező vagyok-remélem itt választ kapok egy két talányra) 16/F
Hát, a hintőport hagyjad inkább, az beül a pórusokba, és az is okozhatja a kiütést.
Amúgy nekem is a balzsam a legjobb, a szesz nem használ...kivéve szombat este, de nem külsőleg ;)
Nos ez jó .Soha ne használj hintőport vagy zsíros krémeket mert az okozza a gyulladást .Helyette ha nagyon be van gyulladva a szőrtüsző vegyél Betadine jódot és éjszakára kezeld azzal ,mert nagyon szépen lehúzza a gyulladást reggel mosd le mindenképp! (ne menj sárga fejjel suliba :p ) Használat kép vehetsz valamilyen arclemosót a legjobb a szappan állagú arcradír a legjobb (NEKEM LEGALÁBB IS )
Az ápolt bőr nem b!zis!
utána krém helyett meg arc ápoló gélt ajánlok
ebből is a gél verziót kb 700 ft és ezzel tökéletes lesz a bőröd meg ha van akne azon is segít ezek közül mind.
Tapasztalat a clean and clear meg a többi nekem nem jött be
Sok sikert !
Ja és a pengét tényleg kipróbálhatnád
elektromos kütyük közül csak a fogkefét ajánlanám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!