Vannak összefüggések? FONTOS
Figyelt kérdés
másfél hete húzták bal oldalon hátul a bölcsességfog melletti fogamat. elég nehezen múlt el a fájdalom. pár nappal a húzás után elkezdett fájni a bal oldalon a torkom és a bal fülem.aztán egyik napról a másikra (tegnap este) már az egész torkom fájt. Most is. alig tudok nyelni. sajnos háziorvoshoz legközelebb csütörtökön tudok elmenni, mivel délelőtt rendel, nekem meg egész héten vizsgáim vannak. ez is kkelemetlen mert a torokfájástól a beszéd is nehezen megy...2013. jún. 2. 08:18
1/5 anonim válasza:
Fogorvos sem tudsz visszamenni? Lehet osszefugges.
2/5 A kérdező kommentje:
hát, szerdán el tudok menni. de a legrondább torokgyulladáskor nem fájt ennyire mint most:S
2013. jún. 2. 08:30
3/5 anonim válasza:
Jó lenne,ha előbb megvizsgálnának,de ha nem tudsz menni legalább valamilyen torokfertőtlenítőt szopogass(az jó a fogadnak is).Legjobb a Mebucain,v. a Strepsils plus,mert ezekben van érzéstelenítő is,ami csökkenti a fájdalmat.
4/5 anonim válasza:
Szerintem menj be az ugyeletre meg ma.
5/5 anonim válasza:
Én amikor elmentem a körzeti fogorvoshoz, megfájdult a torkom utána többször is. Glykosept, vagy Strepsils kéne neked. Vegyél a gyógyszertárban.
Nem azért nem jártam később oda, hanem mert a pasi elment máshova dolgozni, és azóta pl ha elmegyek a fizetőshöz, ott nincs ilyesmi.
Szerintem az a hülye nem fertőtlenített valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!