Nem birom tovább, mit tegyek?
A helyzet az hogy itt a suliban az évvége és most tudtam meg teljesen ismeretlen jegyeket, igy biologian, es a keszsegtantargyakon kivul mindenbol 4es leszek. Kemiabol es foldrajzbol irhattam uj dolgozatot de szerintem elrontottam. Most meg eddig folyamatodan sirok es nem birom!!! nagyon hulyenek erzem magam. Nem birom, ugy gondolom, hogy semmi sem segithet rajtam es nagyon rosszul erzem magam. raadasul jovore felveteli, igy ez is beszamit. En vagyok a legrosszabb tanulo es nem birom idegileg. Ugy gondolom nem vagyok eleg jo. Semmit nem fogok tudni csinalni. Kerlek segitsetek!!!!
13/L
Hahó! Ha jól gondolom, az miatt vagy szomorú, mert mindenből 4-es lennél, de te alapból 5ös tanuló vagy?
Nos szerintem az nem annyiar gáz.. ha eddig mindig 5ös voltál, és tegyük fel jövő félévkor is az leszel ,akkor minden rendben, ezt veheted egy kis "botlásnak" is.. de most ettől nem leszel kevesebb ember, ami fontos, az megmarad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!