A nagymamámon tudnak még segiteni? Nem birom tovabb.
Sajnos így szokott kezdődni hogy kicsit hazahozzák a beteg családtagot, utána viszik is vissza nemsokkal rá
Én ugyan laikus vagyok ebben, de az bizonyos hogy ebből nem lehet felépülni már, még olyan szintre se hogy kommunikálni tudjon, ha már más nem megy
Az agy többrészre van osztva, és lehet neki ez a 2 fontos rész adta fel a szolgálatot
A sokáig fekvő betegek legyengülnek és javarészt ezért halnak meg, nagyon kicsi %-a valódi betegség miatt
Ápoljátok, segítsetek neki, az orvosok se tudnak mit csinálni ilyenkor, csak szinten tartani az állapotát esetleg
20/F
Nagymamám hasonló helyzetben volt, aztán meghalt. :(
Biztos sokan nem érthetik, akik nem voltak ilyen szituációban, de megkönnyebbültem utána, hogy nem láttam még jobban leépülni (bár már szegénynek sem volt hova:() és szenvedni.
Én a végén már be sem tudtam menni hozzá, nem tudtam nézni, ahogy szenved, túl gyenge és talán önző voltam hozzá. :(
Kitartást nektek, legyél vele minél többet, ha te bírod lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!