Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Streptococcus-Pericarditis,...

Soadtg kérdése:

Streptococcus-Pericarditis, orvost keresek, aki segítene, segíteni tudna párom szívbetegségén, Hol találhatok orvost aki segítene gyógyulásában?

Figyelt kérdés
3 éve diagnosztizáltak Pericarditist,a napokban Streptococcus támadta maduláját, életvidám fiatal segítőkész lányról van szó.Kérlek segítsetek!
2012. aug. 23. 09:41
 1/6 Mysticista ***** válasza:
streptococcus-szal igen vigyázni kell. nekem is ez volt. rettentő beteg voltam, fél évet kezeltek, mire olyan állapotba kerültem, hogy kivehessék a mandulám, 28 évesen. nem volt leányálom. de anélül valszeg már nem élnék. én előb háziorvoshoz mentem, majd miután fingja se volt mi van velem, a kórházba mentem gégészetre. ott mintát vettek, és egy hét múlva már a műtét részleteit beszéltem velük, nem volt választás. hogy..hát kikéne venni. kivesszük, vagy meghal.
2012. aug. 23. 09:50
 2/6 Mysticista ***** válasza:
még most ha vérvételre megyek, pedig 2009 ben volt a műtét, annyi ellenanyag termelődött, hogy aki nem tudja milyen fertőzésem volt, az kapásból azt monjda, hogy jelenleg is streptococcus fertőzésem van. valójában nincs, mert az az eredmény évek óta ugyanannyi, akor van baj, ha esetleg emelkedik. hozzáteszem nekem ráment a húgyutakra is, és egy krónikus húgyuti fertőzésem is lett, gyulladással. amit utána 3/4 évig kezeltek.
2012. aug. 23. 09:55
 3/6 Mysticista ***** válasza:
a laborérték amit előbb írtam amúgy az ASO.
2012. aug. 23. 09:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaid,sajnos az a probléma hogy pericarditis ennél nagyobb baj,és úgy tudjuk hogy nem lehet miatta a manduláit kivenni
2012. aug. 23. 13:31
 5/6 Mysticista ***** válasza:
hát ugye, a szívburokgyulladásnál a kezelés elengedhetetlen eleme magának a gyulladás kiváltó okának a feltárása. ezt is okozhatja bakteriális, vírusos fertőzés, de sajnos rengeteg minden még, sokszor ismeretlen az ok... helyetekben mindenképpen egy magánorvoshoz fordulnák. remélem sikerül megoldást keresni, az biztos, hogy sok erőre lesz szükség.
2012. aug. 23. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
igen már próbálom egy Pesti kardiológussal felvenni a kapcsolatot.
2012. aug. 23. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!