Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy törjem el a kisujjam?

Hogy törjem el a kisujjam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb. 2 hete megzúzódott a kisujjam. Nem mentem el vele orvoshoz, vizesruháztuk illet flektorral kenjük. Még mindig be van dagadva és görbe. Mit csináljak vele? Hogy törjem el? (hátha begipszelik és akkor egyenes lenne) :S segítsetek légyszíves

2013. máj. 29. 21:00
 1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy el se kell törni. Azonnal menj el orvoshoz,ő majd megnézi és csinál vele amit kell,lehet,hogy eltöri de lehet,hogy nem. Amúgy ha ő csinálja legalább nem pusztulsz bele fájdlomba és nem mellékesen ,lehet,hogy akkor le se kell vágni vy nem lesz maradandó sérülésed.
2013. máj. 29. 21:03
 2/4 anonim válasza:
Nem vagy orvos?? Bravo persze hogy nem hisz akkor nem kérdeznél marhaságokat! Eredj az orvoshoz! -.-"
2013. máj. 29. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól, hogy eltöröd nem biztos, hogy begipszelik.

Legfeljebb megműtik ha csúnya a törés, de nem járnál jól, mert semmi garancia nincs rá, hogy egyenes lesz. Lehet, hogy mozgatni sem fogod tudni.

Nem is értem hogy jut ilyen valakinek az eszébe.

Ismétlem az előző hozzászólókat: Nem gondolod, hogy orvoshoz kellene menned?

2013. máj. 29. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyjad ugyanez volt nekem 6honapon keresztul 3honapban nem lesz annyira lila meg nagy de felev egy evig fajni fog es egy kicsit gorbe is marad majd
2015. jan. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!