2 napja zsibbad a bal kisujjam. Ez probléma? (bővebben lent)
Szóval, 2 napja arra ébredtem, hogy zsibbad a bal kisujjam. Nem tartottam nagy gondnak, gondoltam elmúlik 20 perc alatt maximum.De nem.
Akkor arra gondoltam, hogy elfeküdtem, és másnapra elmúlik. De megint nem.
Masszíroztam, mozgattam (azzal amúgy nincs baj), szóval minden elképzelhetőt csináltam. De semmi.
Ez valami bajt jelenthet? Ha igen, lehet orvosolni? Ha ez is igen, hogyan? Ha nem jelent bajt, akkor mit kezdhetnék vele? Vagy inkább menjek orvoshoz?
Kevesebbet kéne könyökölni..
Nekem is volt már ilyen amikor sokat számítógépeztem asztal mellett.
Első válaszolónak: és ha nem fogok könyökölni, mennyi idő után múlik el?
Második válaszoló: OK, akkor, ha 3-4 napon belül nem fog elmúlni, szerintem elmegyek csontkovácshoz. Az, hogy mostanában nagyon fájni szokott a nyakam, ha jobbra dőlök, köze lehet ehhez?
Köszönöm mind a kettőtöknek! :) Nagyon hasznos válaszok voltak. :)
Sajnos a kézzsibbadást komolyan kell venni. Ahogy előttem is írták lehet nyaki sérv azaz porckorongsérv miatt is, de lehet alagút szindróma (carpitalis alagút) is.
Ha nem múlik el pár napon belül keres fel egy idegsebész vagy ideggyógyász szakorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!