Más is ilyen magas?
Figyelt kérdés
Szóval, 12 éves vagyok, és minimum 174 cm (nyáron mértük utoljára), én vagyok a legmagasabb az osztályban. Nem mintha nem örülnék neki, de van más is, aki ilyen magas, mert néha má-már zavar, hogy ennyire nagy vagyok :S Persze elfogadom magam így, csak kíváncsi vagyok :)2013. máj. 28. 20:28
11/15 IgaziLulu121 válasza:
mert az jobb hogy én meg alacsony vagyok 153 centivel 12 évesen? :D
12/15 susogosmacko válasza:
atyaég... 13 vagyok és 164... és én vagyok a legmagasabb az osztályban.. pf.. te egy hegyomlás vagy...
Komolyra fordítva a szót gének,ilyen magasságot örököltél...
13/15 anonim válasza:
Francoskrumpli....le vagyok maradva a növésben ;( csak 152cm vagyok ;(12/f
14/15 anonim válasza:
Én is 175 cm-vagyok, vagy 176 és 13 éves.:) légy büszke tényleg magadra, mert biztos nagyon szép lehetsz.:) Engem is néha zavar.:S Esetlenek tűnök a kisebbek között.:( De inkább örüljünk, hogy magasak vagyunk.:D
15/15 anonim válasza:
Jó nektek. Én 1 éve (12 évesen) 166-67 cm voltam. Szóval ha most mész 7.-be légy büszke, az osztálytársam is ennyi kb. de 8.-ba megy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!