Más is ilyen magas?
Fiú vagy lány vagy?
Mert ha fiú akkor ez pont jó magasság de ha lány akkor sincs semmi baj, osztálytársam 12 évesen 176 volt és azóta sem nőtt. :)
Én is ekkora voltam 12 évesen. Most már felnőttem és 178 vagyok. Mondhatom: egész életemben jól ki tudtam használni, hogy magas vagyok. (Lásd: Cseh Annamáriát! Hogy befutott.) Minden manöken nő: 170 fölött kezdődik. Légy büszke magadra. Ha nem lesz munkahely: Neked akkor is lesz mindig. Reprezentatív munkákra mindig magas nőt keresnek.
Egyébként elárulom, hogy dolgoztam a Humanic cipőboltban, ahová 12 éves lányok úgy jöttek vásárolni, hogy 46-os férfi cipőt vásároltak, mert akkora volt a lábuk és próbáltak ezek közül olyat venni, ami uniszex, mondjuk tornacipőt.
HA sok ilyen lánnyal szeretnél együtt lenni: javaslom, hogy járj el kosárlabdázni. Simán, bajnok lehetsz, de ha nem, akkor is Nálad magasabb lányok között leszel. Klassz érzés. Ja, és a 205 centis fiúk is mind Veled akarnak majd járni! Magasnak lenni király! és még magassarkút sem kell hordanod. Aki kritizál: nézd meg mekkora, mert tuti, hogy csak irigy.
176 VAGYOK ÉS 12 ÉVES RÁADÁSUL MÉG LÁNY IS :)
Szerintem csúcs szuper , mert hamarabb beérek a célba , mint a többiek hihi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!