Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Be tud-e számolni nekem...

Szné Kriszta kérdése:

Be tud-e számolni nekem valaki arról, hogy amennyiben beadatta kisgyerekének a meningococcus (gennyes agyhártyagyulladás) elleni oltóanyagot, tapasztalt-e bármiféle mellékhatást?! Beadatni is félek, de a kihagyásáról sem vagyok meggyőzve!

Figyelt kérdés
A negatív és pozitív tapasztalatok egyaránt segítenek! Főleg, ha netán szakember az illető. (A kislányom 1 és 1/2 éves.) Köszönöm!

#gennyes agyhártyagyulladás #oltóanyag gyerekeknek
2013. máj. 27. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:

én a HPV oltással voltam így, hogy vacilláltam hogy kell-e ez nekem... Megkérdeztem az orvosomat is hogy mit gondol, kell-e egyáltalán ez. Ő azt mondta, hogy ami ellen van védőoltás célszerű beadatni, a mellékhatások mértéke elhanyagolható ahhoz képest hogy mit nyerhetsz vele.

Ilyesmin nem gondolkoznék hogy kell-e egy meningococcus elleni védőoltás a gyereknek.

Az influenza ellen nem oltatom magam, azt túl lehet élni, egy agyhártyagyulladást nem igen próbálnék ki.

2013. máj. 27. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!