Hogy tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és az osztálytársaim állandóan csúfolnak, mert a koromhoz és a magasságomhoz képest kövér vagyok! Tudnátok ajánlani egy jó fogyókúrát?2013. máj. 26. 14:48
1/5 anonim válasza:
Nem kell fogyókúra csak sportolj sokat és ne egyél sok édességet.. nem kell semmi más..
3/5 anonim válasza:
Ne fogyni akarj, csak mozogj sokat! Még fejlődésben vagy és ilyenkor nem valami jó a fogyókúra! Táplálkozz vegyesen!
4/5 A kérdező kommentje:
Már leszoktam az édességekről, meg a nagyon zsíros kajákról és heti három órát mozgok!
2013. máj. 27. 19:42
5/5 anonim válasza:
Nekem van 1 jó módszerem.szülés után én is felszedtem pár kilót az 1ik ismerősőm mondta h szénhidrát mentes ételeket egyek.pl reggelire barna kenyeret sajtal és zsírszegény gépsonka ebéd csírke hus salátával köret(rízs krumpli nélkül) v egyél főzeléket kenyér nálkül kenyeret helyetesítsd abonett kenyérrel v diabetikus kekszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!