164cm és 65 kg vagyok, hogy tudnék ideális súlyra lefogyni? 14/L
Figyelt kérdés
Ideális test súly alatt azt értem ,hogy mennyinek kéne lennem és ,hogy tudnék lefogyni2012. okt. 26. 15:23
1/4 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem erös testalkatu vagyok a barátaim szerint nem vagyok kövér de én nem vagyok magamal megelégedve
2012. okt. 26. 15:40
2/4 Lakalivi válasza:
Biztos vagyok benne hogy nem vagy kövér :) Én 166 cm és 63kg vagyok ... hasonló , szerintem ha megpróbálsz leadni 3-4 kg-ot az tökéletes, de ne fogyózz! ha tini vagy az elég nagy hülyeség lenne... próbálj meg egy kicsit kevesebbet enni , lemenni mondjuk hetente 2-3 szor futni , korizni vagy valami ( bármi) féle sportot . Nem kell az édességet sem megvonni teljesen :) nyugi ha kitartóan sportolsz hamar meg leszel elégedve magaddal .... ( én amúgy 17 vagyok )
3/4 anonim válasza:
Már most is ideális a súlyod, de maximum 2-3 kilót fogyj, ha annyira fogyni akarsz!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. okt. 27. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!