Ez most mi? Meghúztam magam, vagy becsípődés? :S
Figyelt kérdés
Közel három hete minden este tornázok [ péntek-szombat kivételével ), egyik nap azt hiszem meghúztam a csípőm környékét, a két lábam "kezdeténél" ( nem tudom jobban elmondani:S ) vagy én nem tudom. Úgy ébredtem másnap, hogy nagyon fáj, de eleinte csak ha pl: tesiórán bemelegítettünk, de mostmár olyan szinten fáj, hogy néha már sajog mozgás nélkül is.. :S Ez mi? Meghúztam? Mit lehet tenni a fájdalom ellen? Holnap Cooper-t kell futnom... =/
Köszi a válaszokat előre is.
2009. okt. 4. 18:28
1/3 anonim válasza:
Pihentesd! Esetleg reumatikus fájdalmakra való krémmel is kenheted, gyógynövény alapú, amiben van pl. rozmaring, kámfor nagyon jó.
2/3 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt már csak szertornától. Én csak az egyik oldalon húztam meg, de nem nagyon, pl. futni tudtam rendesen, de szertornán spárgázni még hónapokig nem tudtam és szerintem ilyenkor az a legjobb hogyha kicsit felfüggeszted a tornát, vagy csak a csípődet kíméld meg. Nekem az sajnos nem vált be hogy nyújtottam ugyanis akkor még jobban elkezdett fájni h ordítani tudtam volt. Szóval szerintem pihentesd, nekem akkor gyorsabban múlt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi nektek a gyors választ :)
Futni én is tudok ezzel, csak az elindulás nehézkes, meg ha ülök, vagy megmozdulok, az fáj.
Remélem gyorsan elmúlik, mert sajnos már 4 napja van így.
Köszi mégegyszer :)
2009. okt. 4. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!