Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Azért ebbe a kategóriába írom,mert tudom hogy családon belül nagyon sok ember küzd az alkohollal,talán van itt olyan érintett,aki tanácsot tudna adni.Ördögi körbe kerültem az önutálat-önsajnálat-alkohol-és ismét önutálattal kapcsolatban.Egyedül élek,nem számíthatok senkire,ezért ezt a problémámat elmondani se tudom senkinek.Antiszociállissá váltam,szerintem a depi is környékez ez miatt,lassan a lakásból nincs kedvem kimenni.Van egy párkapcsolatom,amire rányomja a bélyegét ez a dolog,szeretnék végre bizonyítani,de túl nagy falat ez,úgy érzem.Elkezdek magamon gondolkozni,hogyan kecmeregjek ki ebből,és addig-addig idegesítem magam,míg megint a pohárhoz nyúlok itthon,mintegy körforgásszerűen rombol le.Szerintetek milyen drasztikus megoldás létezik amitől észhez térek ? Lenne értelme hogy eljárjak az anonim alkoholisták összejöveteleire ? Nagyon rossz így hogy ezt senkivel nem tudom megbeszélni,aki nincs ebben benne,ők meg se értenének sajnos,így nem merek új ismeretségeket sem szerezni.Azt se tudom,hogy a párkapcsolatommal mitévő legyek.Szeretem,ő is szeret,de utálom magam,mert már párszor mondtam hogy abbahagyom,de nem sikerül:( Ráadásul fiatal vagyok ahhoz hogy így haljak meg.Negatívan ne szóljatok ehhez hozzá légyszi,mert még inkább lelombozódok,köszönöm aki elolvasta,és tanácsot tudna adni.
2013. máj. 18. 18:07
1 2
 11/11 anonim válasza:

Lehet, hogy furcsán hangzik, de szerintem hallgass zenét! Ne csak rádiót, hanem ami tényleg tetszik! :)

Ezen kívül pedig higgy magadban, keress hobbit, ami lefoglal és fordulj olyan szakemberhez, akiben nem csak orvosként, de emberként is megbízol, szimpatikus!

Én őszintén szurkolok neked, remélem hogy sikerül kilábalnod ebből!

2013. máj. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!