Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Higgy Önmagadban! Az ember többre képes mint azt gondolni merné! És te is képes vagy rá, ha igazán akarod. Csak egyszerűen tűzd ki a célt, és minden áldott nap akár ezerszer mondd el ( hangosan is, tükörben is akár) , hogy képes vagy rá. Kezdd azzal a gondolattal a napod miután felkelsz, hogy erős vagy és képes vagy rá!
Bármire képes vagyok! Erős vagyok, és le küzdök bármit! Erősebb vagyok az alkoholnál! Többet érek én annál, hogy tönkre menjen az életem! Az életem én irányítom!!!! - és efféle mondatokkal erősítsd a lelked, és meglátod ha a cél mindig itt lebeg a szemed előtt, igenis sikerülni fog, és büszkén léphetsz tovább! Sok sikert kívánok ;D
"Lenne értelme hogy eljárjak az anonim alkoholisták összejöveteleire ?"
IGEN! a legfontosabb: hogy te magad ki akarsz ebből az ördögi körből törni! Ezért sikerülni fog! Addiktológus is segíthet így.
Neked oriasi szerencsed, h van betegsegtudatod!!!
Kezdj a haziorvosnal, o tovabb fog utalni a megfelelo helyre!
De ne aggodj, az en eletem darabokra hullott, raadasul kulfoldon...
De innen lehet egy egeszen fantasztikus, uj dolgot letrehozni.
Sok sikert! :)
Ha te akarod, akkor le fogod tudni tenni!
Mi a helyzet a csaladdal? Van? Baratok vannak? Voltak? Vagy igazabol sosem?
Az a baj, h sajat magadat rekeszted ki a tarsadalombol.
A parkapcsolat nem segit?
Akkor a parkapcsolatot is elfelejthetjuk, mert ez minden, csak nem az.
Igazabol csak a nagy elhatarozas kell!
Ki kell lepj a komfortzonadbol, magadert!
Tudom, h nagyon nehez lesz, de biztos, h sikerulni fog, csak hinned KELL magadban!!!
A korodat jo lenne tudni es nemet is, akar privibe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!