Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ilyen rémálmaim?

Hogy lehetnek ilyen rémálmaim?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehet, hogy rossz a kategória, de nem tudtam hová írjam. Elég gyakran rosszat álmodok, ami nem is lenne meglepő, de már azt sem tudom, hogy ezek álmok e egyáltalán. Az egész úgy kezdődik, hogy lefekszem aludni, és nagyon-nagyon elálmosodok hirtelen és látok dolgokat csukott szemmel vagyis lehet, hogy álmodok de közben még tudatomnál vagyok. Rossz dolgokat látok (mindig mást) és fel akarok kelni, ki akarom nyitni a szemem, de nagyon nehéz. Tudom, hogy álmodok és nem is az ijeszt meg igazán, inkább az, hogy nincs belőle menekülés. Egyszerűen nem bírom kinyitni a szemem, vagy sikítani, vagy megmozdulni sem szerintem. Semmit. Van, hogy nem sikerül elsőre és benne maradok, várok kicsit és újra próbálom kinyitni a szemem. És mikor sikerül, van olyan, hogy újra kezdődik az egész amint lehunyom a szemem. Talán ha egy fél órát kb fent vagyok és utána próbálok megint aludni már nem, de van, mikor még úgy is. Nagyon rossz, és nem tudom miért történik ez velem. Tudom, hogy csak álom az egész de nem tudok kitörni belőle és egyre jobban pánikolok. Tudom, hogy próbálom kinyitni a szemem, de nem nyílik ki. Szerintetek ez valami pszihés dolog lehet? Tudom, olyan mintha valami filmből szedtem volna, de higyjétek el, tényleg így van, nem hazudok. Tud valaki segíteni?

2013. máj. 18. 11:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!