Szerintetek reggel 7 és fél 8 között beengednek a kórházba, hogy meglátogassam az egyik barátomat? Vagy ez túl korai időpont?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 00:11
1/5 anonim válasza:
Hát, örülni nem fognak neked, az biztos, amúgy a helyi személyzettől függ. Én azért nem tanácsolnám a dolgot :)
2/5 anonim válasza:
Nem tudom ott, hogy megy a vizit. Nekem már 6 körül jöttek a nővérek szurkálni és vért venni. Szóval sokszor ébren voltam, de volt, hogy visszaaludtam. Ha van is látogatási idő olyan korán, szerintem inkább később menj hozzá.
3/5 anonim válasza:
Ha van nála telefon, a legjobb ha megkérdezed tőle. Azért nem ez a legalkalmasabb időpont a látogatásra.
4/5 anonim válasza:
Túl korai időpont. Kis vizit, nagy vizit, reggeli, lázmérés, miegymás. Barátodnak is kellemetlen lehet, ha ezért lemarad a reggeliről, lázmérésről, zuhanyzásról.
Nővérek, takarítónők is ferdén néznek Rád. Lehet, hátba is vágnak a felmosóronggyal. Menj inkább később, ha tudsz.
5/5 anonim válasza:
Ez személyzettől függő. /ha jófejek nem csinálnak problémát, anyuék akkoris sokat voltak benn mikor ki volt írva, hogy nem lehet mert vírus szezon volt/ de, hogy én voltam a legkisebb így szerintem amiatt is hagyták egy kicsit. /akkor 17 voltam/Bár én később mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!