Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 99%-os aloe vera balzsam...

99%-os aloe vera balzsam segíti a gyorsabb seb/heg gyógyulást? Vagy inkább a kimondottan hegkezelő krémek a jobbak?

Figyelt kérdés

2013. máj. 14. 12:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Lófa.szt penészedik meg. Én hónapokig érleltem. Kiszárad, nem penészedik.
2013. máj. 14. 16:48
 22/28 A kérdező kommentje:
Osztálytársaim próbálták nem sokat változott...
2013. máj. 14. 16:48
 23/28 anonim ***** válasza:
Ha kiszárad, akkor nem is tud megpenészedni. Ez mindennel így van. A kenyér sem penészedik meg, hogyha kiszárad.
2013. máj. 14. 16:55
 24/28 anonim ***** válasza:

A kenyér általában előbb megpenészedik minthogy kiszárad.

De ha egy normális húsos, zöldséges zsemle nem rohad meg, akkor ki is dobom a hűtőszekrényt még ma.

2013. máj. 14. 16:56
 25/28 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt ez a csávó csinálta a Super Size Me-t

http://www.youtube.com/watch?v=8uHxRwQqWFo

2013. máj. 14. 17:00
 26/28 anonim ***** válasza:
A kenyér csak akkor penészedik meg, hogyha benne tud maradni a nedvesség és a megfelelő baktréiumok el tudnak benne szaporodni, pont úgy ahogy a videón is.
2013. máj. 14. 17:01
 27/28 A kérdező kommentje:

Jól bírja a krumpli :) le kell szoknom róla... :D

De azért ez egészem más, hogy berakja egy üvegbe, mintha fogsz egy mekis hambit és egy házi szendvicset és kirakod az asztalra... egyértelmű szerintem, hogy melyik kezd el "mászni"...

2013. máj. 14. 17:10
 28/28 anonim ***** válasza:

Ha a hús és a zöldség egy francos szobában, hűtés nélkül kiszárad mielőtt megrohadna, az az Álmos Könyv szerint nem jelent már jót.

Élelmiszeripari technológiák szempontjából maga a Mennyország. Én meg inkább nem eszem meg ha már a penész is vacilál rajta :D

2013. máj. 14. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!