99%-os aloe vera balzsam segíti a gyorsabb seb/heg gyógyulást? Vagy inkább a kimondottan hegkezelő krémek a jobbak?
"Azt nem tudom, hogy hogy tartósították, de csak természetes anyagok vannak benne a címke szerint..."
Ezek szerint sehogy, az aloe vera pedig amúgysem bírja ha nem tartósítják.
Pár hónapja olvastam, hogy a tartósítás nélküli természetes krémek nagyon gyorsan romlanak és jóval több bennük a bacilus, mint az megengedett lenne. Gyakorlatilag egy baktérium tenyészetet ken magára aki olyat használ.
Hát ez nem hangzik túl biztatóan, pedig azt gondolná az ember vagy legalábbis én, hogy mi nincs telenyomva tartósítószerrel az a jó/jobb...
Azt hiszem akkor holnap megpróbálkozom a növénykével :)
Nem tartósítószerről van jó, hanem egy eljárásról, mivel az aloe hatóanyaga egy instabil vegyület valamit kezdeni kell vele. Tehát ha bármi értelmeset ki akarnak hozni ebből a növényből, akkor valamilyen spéci eljárással meg kell őrizni a hatóanyag tartalmát. Ez nem feltétlen tart.szereket jelent.
Ez az elv mondjuk.
ma 16:20
Sokan szenvednek kemofóbiában és sok urban legend kering a neten, hogy a tartósítószerek mennyire rosszak. Viszont ezeknél nem nagyon láttam még semmilyen vizsgálatot. Persze az emberek elhisznek mindent gondolkodás nélkül csak azért, mert ezt terjesztik.
Most nem találom azt a cikket, pedig a laboreredmények is ott vannak.
Na pont ezekről beszéltem. A Mekis hambi is csak egy urban legend. Ugyanúgy megpenészedik és megromlik, mint brámilyen más kaja.
Egyszer próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!