Hajkérdés. Segítesz? Nem tudom, mit tegyek.
Töredezett a hajam. Levágtam, de 1 hét múlva ismét töredezni kezdett. Pénzem nincs fodrászhoz menni, ezt magamnak kellene elintéznem. Növesztem, ezért nem szívesen vágnám le ismét. De nagyon töredezett.
Na, és gondolkoztam... Ha megnövesztem addig, ameddig szeretném, és csak akkor vágatnám le, és csak annyit, amennyit kell? Vagy akkor az egészetr le kellene vágatnom, mert 3-4-5 év múlva akkora nagy lesz a töredeztettség? mihez kezdjek? Most tanácstalan vagyok:)
Szia!:)
HAJPAKOLÁS!
Saját magad is készitheted,de fodrászkellékesnél, auchanban vagy tescoban is lehet venni már 1000Ft.ért!
Ha nem vágod le a törtdezett részeket,egy idő után letörnek maguktól!Szerintem mindenféle képpen vágjad!
Kérd meg anyudat,barátnődet biztosan segitenek a vágásban,hogy ha csak 2-3 cm akarsz levágni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!