Nem merek gyantázni. Mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Anyum vett szőrtelenítő krémet,ami tényleg jó,de gyorsan vissza nő a szőröm.A barátnőm gyantázza a lábát,azt mondta hogy próbáljam ki.Anyu is azt mondta,hogy vagy kozmetikus vagy ő felteszi,lehúzza és pikk-pakk kész is vagyunk.De nagyon félek.Tipikus nyávogós,sikítós,félős lány vagyok,és attól félek,hogy ráteszem a gyantát aztán ott állok hogy nem merem lehúzni.Félek,hogy fájni fog,de mindenképpen kéne valami megoldás.Epilálót is próbáltam már,de hát az annyira fájt hogy közbe sírtam:/ Elmenjek kozmetikushoz? Akkor kevésbé lesz rossz?Vagy csinálja anya?Nektek elsőre mennyire fájt? Nagyon borzasztó?:(....13/L2013. máj. 13. 20:53
1/4 anonim válasza:
Nekem eloszor anyum csinalta en is azt hittem h fajni fog,de nem volt veszes.Ne felj:)
2/4 anonim válasza:
Annyira nem fáj, de én is mindig félek lehúzni, nem tudom miért. Ne magadnak csináld, mert sajnálod majd magad és nem húzod le. Az első kicsit jobban fáj, de aztán már semmi extra. Én jártam teljesen gyantáztatni az intim részeket is, de tényleg tök kopaszra mindent és az se volt rossz, szóval tényleg nem gáz, csak sokan sajnáljuk magunkat. :)
Az epilátor sokkal szarabb!!!
3/4 anonim válasza:
Tiszteletre méltó, hogy bevallod, hogy nyávogós, sikítós, félős lány vagy. Most már csak egy kis akaraterő kell, hogy ezt legyőzd.
4/4 anonim válasza:
otthon is lehet csinálni cukor-pasztával a szőrtelenítést, ki lehet bírni, nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!