Az normális, hogy így eszek, és ennyi kiló vagyok? Többi lent
Figyelt kérdés
17 éves leszek nemsokára, 160 centi és 66 kiló vagyok. Rendesen sportolok, és nem az a "puha" lány vagyok, hanem a kézilabdának köszönhetően elég izmos lettem :D Mostanában rendesen eszem, délelőttönként kb 2 szendvicset, itthon pedig uzsonna plusz vacsora. Ez a mennyiség nekem tökéletesen megfelel, de nem hízok (nem is akarok), hanem fogyok. Ez normális? Most fog látszódni az eredménye a sportnak meg az életmódomnak? Vagy beteg lennék?2013. máj. 13. 19:29
1/3 anonim válasza:
Ha fogysz, akkor keveset eszel, és többet mozogsz, mint amennyi kalóriát beviszel.
2/3 anonim válasza:
A kézilabdának köszönhetően lettél izmos? Úgy tudom az edzésnek max. egy kis fekvőtámasz a része, de nem a kemény súlyzózás. Én nem hinném, hogy olyan nagyon izmos vagy, ha mégis az vagy, akkor nem a kéziedzéseknek köszönhetően.
Az étekésedet nem lehet megítélni, hogy normális-e vagy sem, nem tudjuk miket eszel, a szendvicsbe, uzsonnába, vacsorába sokminden belefér.
3/3 anonim válasza:
2 szendvics meg 2 kiegészítő étkezés nem épp elegendő, főleg egy sportolónak, és nyilván emiatt fogysz. Mondjuk nem tudom milyen szendvics és miből áll a vacsi, de ez akkor is kevés. A sport miatt sakkban tartod a szervezeted, nem elegendő energiabevitel után nem fognak fejlődni az izmaid. Ezenkívül javaslom a testzsírszázalék mérését (sportolóknál a súly már nem mutat semmit). 15% fölött egészségesnek mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!