Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális, hogy így eszek,...

Az normális, hogy így eszek, és ennyi kiló vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés
17 éves leszek nemsokára, 160 centi és 66 kiló vagyok. Rendesen sportolok, és nem az a "puha" lány vagyok, hanem a kézilabdának köszönhetően elég izmos lettem :D Mostanában rendesen eszem, délelőttönként kb 2 szendvicset, itthon pedig uzsonna plusz vacsora. Ez a mennyiség nekem tökéletesen megfelel, de nem hízok (nem is akarok), hanem fogyok. Ez normális? Most fog látszódni az eredménye a sportnak meg az életmódomnak? Vagy beteg lennék?

2013. máj. 13. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha fogysz, akkor keveset eszel, és többet mozogsz, mint amennyi kalóriát beviszel.
2013. máj. 13. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:

A kézilabdának köszönhetően lettél izmos? Úgy tudom az edzésnek max. egy kis fekvőtámasz a része, de nem a kemény súlyzózás. Én nem hinném, hogy olyan nagyon izmos vagy, ha mégis az vagy, akkor nem a kéziedzéseknek köszönhetően.

Az étekésedet nem lehet megítélni, hogy normális-e vagy sem, nem tudjuk miket eszel, a szendvicsbe, uzsonnába, vacsorába sokminden belefér.

2013. máj. 13. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
2 szendvics meg 2 kiegészítő étkezés nem épp elegendő, főleg egy sportolónak, és nyilván emiatt fogysz. Mondjuk nem tudom milyen szendvics és miből áll a vacsi, de ez akkor is kevés. A sport miatt sakkban tartod a szervezeted, nem elegendő energiabevitel után nem fognak fejlődni az izmaid. Ezenkívül javaslom a testzsírszázalék mérését (sportolóknál a súly már nem mutat semmit). 15% fölött egészségesnek mondható.
2013. máj. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!