Elég vékony vagyok, mindig is az voltam.170cm,49kg vagyok. Ez normális? Nem nézek ki rosszul, de azért jó jönne pár kiló. Hogyan tudnék hízni valamennyit?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 19:42
1/4 anonim válasza:
sok ülés, pihenés, tápláló és rendszeres étkezések. Napi egyszer főtt kaja (leves+főétel+desszert), lehetőleg ugyanabban az időben + reggeli, tízórai,uzsi és vacsora - természetesen nem fogyókúrás adagban. Ja, és ha cigizel akkor a napi cigi adag visszafogása. Ha ebédre nem sikerül enned, akkor vacsoránál pótold be az elmaradt étkezést!
2/4 anonim válasza:
Párom is ilyen csak férfiúi kivitelben.
Irigylem is érte :D
Nem fog a tobb kaja segiteni, sot meg egy gyerekszules se.(anyukaja is ilyen, rajta sem latszik a ket gyerek abszolute)
bár 2 kilót hizott az elmult 2 evben, pedig nem evett tobbet, csak olyan munkaja van, amit szeret, és nem stresszel..
nagyon szerencsés vagy, rajtad az se "segitene", ha olvasztott vajat innál :D
bizonyos sportokkal talán lehetsz egy picit izmosabb, de ebben nem vagyok biztos, ha van testepito ismerosod, tole kerdezd meg.
mégis, ha nagyon hizni akarsz, akkor gugliztam neked par cikket:
hizlalo receptek :D (diatetikussal) [link]
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2008. szept. 15. 19:09
4/4 anonim válasza:
Egy halom édességet eszek, napjában 5 ször is étkezek, tömöm magamba a kaját,(mézet is kipróbáltam..söt a zsiros kenyeret is imádom reggelire..)és mégis..18éves, 170 cm, 54kg vagyok..magas, vékony..genetika az egész..a legjobb enni meg enni és elfogadni magad!!(Jah és a sport is ajánlott..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!