Mit csináljak körmömmel?
Figyelt kérdés
Anyum azt mondta, hogy le fog jönni. de ha rálépek feszül, és visítani tudnék... nincs kezelve, nem enged el orvoshoz vele. Mit tegyek? :\ Orvoshoz km-ket kellene gyalogolni, amit most nem tudok :(2013. máj. 13. 07:06
2/11 anonim válasza:
Lehet tudni mit csináltál vele? Olyan mintha ráesett volna valami
3/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem esett rá semmi. De sietnem kell, mert lassan suli. :(
2013. máj. 13. 07:11
4/11 anonim válasza:
egyébként valószínű tényleg le fog jönni mert én vízhólyag, vérhólyagnak nézem. Nekem vízhólyag volt már 3 körmömnél is (cipő nyomta meg a lábujjaimat) mindhárom leesett, viszont egyik sem fájt (nyilván amikor nyomta a cipő igen), de utána. Tehát teendő: kizárólag nagyon kényelmes cipőt hordj és szerezzetek tesi felmentést, mert ha fáj akkor nem fogsz tudni tornázni. Több hét mire elmúlik esetleg ragtapasszal is kösd le, hogy nehogy a körmöd beleakadjon valamibe és felszakadjon.
5/11 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, nincs, és szinte ráállni se tudok a fájdalomtól :\
2013. máj. 13. 07:15
6/11 anonim válasza:
Akkor pedig anyud rosszul ítéli meg, ha fáj irány az orvos ő több hétre is ad igazolást és valamit tud vele talán kezdeni, de nyilván kérdés, cipő nyomta-e meg, vagy csak magától egyszercsak ilyen lett! :-(
7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ilyen lett. Sajnos mamámmal vagyok itthon, anyum ment dolgozni, még pont menne egy busz, amivel eltudnék menni. De nagyon rossz, még gyalogolni se tudnék.
2013. máj. 13. 07:19
8/11 anonim válasza:
Ha az én gyerekem lennél biztos otthon tartanálak és irány a doki, főleg, hogy nem tudni miért jött ki (nem volt semmilyen fizikai behatás - v.mi ráesett, v. cipő megnyomta).
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetem meg, mamám ellenzi a dolgot. Papucsba se tudnék bemenni, megfagynék.
2013. máj. 13. 07:23
10/11 anonim válasza:
Fura családod lehet.
De ha ide tudsz írni, csak van egy csepp eszed, és besétálsz szép lassan egy dokihoz, aki elküld egy sebészhez legfeljebb, aki leszedi a körmöd.
Ha nem esett rá semmi, akkor a cipő nyomta meg, ami elég durva lehet, mert az ilyen azért ritkán lesz olyan, mintha ráesett volna egy féltégla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!